Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Politieauto botst met ander voertuig in Goes

Toegevoegd: 07-09-2020, 16.36 uur - Update: 07-09-2020, 17.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een politieauto is vanmiddag op de Deltaweg (N256) bij Goes in botsing gekomen met een Volkswagen Caddy. Er is niemand gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 15.15 uur bij de kruising met de Nieuwe Rijksweg (N664) en de Middelburgsestraat (N289). Volgens een woordvoerder van de politie was de politieauto onderweg naar een spoedmelding. Of er optische licht- en/of geluidsignalen werden gevoerd, wordt nu uitgezocht.

De politie heeft ter plaatse een plaats delict gemaakt zodat nader onderzoek kan worden gedaan. Rond 16.50 uur is de Deltaweg even afgesloten vanwege bergingswerkzaamheden. De beide betrokken voertuigen moesten namelijk getakeld worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko (9-9-2020 om 22:13)
@Biggetje als je te weinig afstand houdt, rij je achterop je voorligger en niet tegen zijn zijkant, zoals op foto 8 te zien is. Dus geen conclusies trekken als je helemaal niet weet hoe het ongeluk gebeurt is. Bekijk eerst de foto's maar eens wat beter!
Biggetje (9-9-2020 om 08:07)
Ook voor de politie geldt dat je genoeg afstand moet houden op je voorligger.