Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Gewonde bij steekpartij Terneuzen, één arrestatie

Toegevoegd: 07-09-2020, 16.37 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij de Scheldeboulevard in Terneuzen is maandagmiddag iemand ernstig gewond geraakt bij een steekpartij. Er is een verdachte opgepakt.


Het steekincident vond rond 16.00 uur plaats op een parkeerplaats. Na de melding werden direct meerdere politiewagens, ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Volgens de politie is er sprake van één gewonde die aanspreekbaar is en welke naar het ziekenhuis zal worden gebracht.

In de Vlooswijkstraat in Terneuzen werd rond 16.15 uur een jongeman aangehouden als verdachte. Hij wordt overgebracht naar een politiecellencomplex. De politie is nog bezig om getuigen te horen. Ook wordt nog nader onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren