Weerbericht:
Een enkele bui en vanavond nog veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Verdachte opgepakt na mishandeling Wilgenstraat Goes

Toegevoegd: 08-09-2020, 19.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In de Wilgenstraat in Goes is dinsdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt bij een mishandeling. Er is één arrestatie verricht.


De melding van het incident kwam rond 18.55 uur binnen als een steekpartij. Hierop werden meerdere politiewagens ter plekke gestuurd. Ook een ambulanceteam kwam met spoed ter plaatse. Volgens de politie was er sprake van onenigheid tussen twee personen. Hierbij is een man mishandeld.

Het slachtoffer is nagekeken de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie heeft ter plaatse één persoon als verdachte opgepakt. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (9-9-2020 om 11:24)
Nou Eim vroeger kwam dit ook voor hoor, de Franse revolutie vergeten? Tweede wereld oorlog, etc. Alleen nu wordt er meer over gepraat en bericht dmv massamedia. Dus nee; u kunt niet iemand de schuld geven
Wim (9-9-2020 om 07:12)
Een mishandeling aan begin van de avond wat komt dit toch steeds meer voor in de samenleving worden de mensen alle maal agressiever want vecht partijen komen steeds meer voor