Weerbericht:
Bewolkt en wat (mot)regen. Vrij veel wind, vannacht zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeman plast tegen politieauto in Bruinisse

Toegevoegd: 09-09-2020, 11.03 uur
Jongeman plast tegen politieauto in Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Politieagenten keken dit weekeinde vreemd op toen zij bij hun politieauto terugkwamen. Er stond namelijk iemand tegen het voertuig te plassen.


De agenten hadden hun voertuig tijdens hun werk geparkeerd in Bruinisse. Ze waren vervolgens weggegaan bij de auto. Toen ze terugkwamen betrapten ze de jongeman op heterdaad. Hij was namelijk nog bezig om tegen depolitieauto te plassen.

De jongeman kreeg een bekeuring en ook heeft hij de auto schoon moeten maken, zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (10-9-2020 om 08:57)
@Peter; je wordt een beetje vervelend, geef aub commentaar op het bericht en bemoei je verder niet constant op een erg irritante manier op wat anderen reageren. Hoe is het met je auto van 2 ton? Verder wat respect verdienen betreft; natuurlijk heb ik dat probleem ook wel een beetje, laatst een boete gekregen voor een flauwekulregel die niets met verkeersveiligheid te maken had. Op dat moment was ik er ook niet blij mee maar ondanks alles wel normaal gedaan tegen de politieagent die tenslotte alleen maar zijn werk deed (heel zwart/wit gezien). Dat ik liever zie dat hij wat anderen bekeurd had voor zaken die wel met verkeersveiligheid te maken hebben is op dat moment jammer....ik heb het hem wel gezegd en niet tegen de politieauto geplast....
PVVlover (9-9-2020 om 23:39)
Het respect voor de politie is weg, en dat hebben de petten volledig aan zichzelf te danken. Kees benoemt het al hier in de reacties. Overigens HULDE voor deze jongeman
Peter (9-9-2020 om 18:36)
Wie is “ze” antiGSM? Alle, echt alle, maar dan ook echt alle jongeren die in Nederland wonen? Dat zijn er nog al wat!
Kees (9-9-2020 om 17:29)
@AntiGSM.. Respect moet je verdienen!! En dat kunnen ze niet meer vanwege het beleid van onze overheid. De gewone hardwerkende burger wordt bij de kleinste overtreding financieel uitgekleed. Aangiftes van diefstal wordt amper nog wat mee gedaan. Sorry dat ik geen respect meer kan hebben voor deze politie. Laat staan voor hun baas die zelf overal lak aan heeft ook hij zal wel een slechte opvoeding hebben gehad vroeger.
Wat (9-9-2020 om 13:15)
Het hele wagenpark laten wassen en dat 3x!
willem (9-9-2020 om 13:04)
carwash? was de auto smerig? zo niet dan nu wel. bekeuring kan niet zwaar genoeg zijn--alleen door ze in hun geldbuidel te pakken zijn ze te straffen. halt strafjes--een wijzend vingertje en: "niet meer doen he!" worden weggelachen.
Cookie-instellingen beheren