Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beginnend bestuurder onder invloed drugs

Toegevoegd: 09-09-2020, 13.57 uur
Beginnend bestuurder onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een beginnend bestuurder is dinsdagavond in Goes betrapt op het rijden onder invloed van verdovende middelen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


De 19-jarige automobilist werd bij de Piet Heinstraat aan de kant gezet voor een controle. Een speekseltest wees uit dat hij reed onder invloed van THC, de werkzame stof in hennep.

Bij de man is door een GGD-arts bloed afgenomen zodat een laborant van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) kan onderzoeken hoeveel drugs te man precies had gebruikt. Aan de hand van de uitslag zal de officier van justitie beslissen over de verdere afhandeling van de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janwillemhenkie (10-9-2020 om 19:41)
Wat mij betreft levenslang dan zal die t wle leren spatie uitroepteken uitroepteken
de Publieks Rechter (10-9-2020 om 19:37)
Drugs of Alcohol in het verkeer mag niet volgens de wet , en dat weten we allemaal . De kans dat je betrapt word is zeer gering , maar je bent en blijft strafbaar en dat weet je van te voor . Net zo als je niet zomaar op straat mag lopen met een door geladen pistool . Of je goed tegen alcohol of drugs kan ....................... Daar is geen sprake van , er is per wet een norm op gelegd en daar moet men zich aan houden , of je dit vervelend vind of niet . Mijn oordeel hier op : Rijbewijs in trekken gedurende een periode van een jaar en na een jaar weer een nieuw examen laten afleggen met alle kosten van dien .
Dusss (10-9-2020 om 14:18)
Thc is glad niet zo erg als alcohol, fijn mensen met zulke meningen
Michel (10-9-2020 om 12:53)
Wat voor uitslag het ook mag zijn, hij heeft drugs gebruikt. Dus rijbewijs invorderen en zeker de eerste jaren geen rijbewijs Dan opnieuw zijn rijbewijs in zijn geheel opnieuw laten halen
Gerda (10-9-2020 om 11:26)
Hoe stom kan je zijn om te denken dat je auto kan rijden onder gebruik van drugs en zeker als je pas je rijbewijs gehaald heb
Michiel (10-9-2020 om 09:02)
Dus Loes, Jeroen en Patrick hebben nog nooit in hun leven iets teveel gedronken of softdrugs gebruikt in hun leven en deelgenomen in het verkeer? Ik keur het niet goed, maar wat kunnen sommigen overdrijven zeg. Er staat toch ook geen hoeveelheid, misschien nog een minuscule hoeveelheid van de middag ervoor oid.
Cookie-instellingen beheren