Weerbericht:
Zonnig, droog en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet in Nisse

Toegevoegd: 10-09-2020, 15.06 uur
Door: Roland de Jong

NISSE - Een traumahelikopter is vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie in een boerderij aan de Lageweg in Nisse. De patiënt is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 13.50 uur werden twee ambulanceteams met spoed ter plekke gestuurd. Vrijwel direct werd ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde vervolgens op een veld tegenover de boerderij. De politie verleende assistentie. Wat er precies aan de hand was, is niet bekend.

De patiënt is per ambulance overgebracht naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Goes. De traumahelikopter is daar later ook naartoe gevlogen (foto's 11 en 12). De brandweer stond stand-by bij het landen en opstijgen in Goes.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ronnie van beveren (12-9-2020 om 15:48)
Ging om bewoner. is gestikt en buiten bewustzijn geraakt. Deze maakt het nu goed
Cookie-instellingen beheren