Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie lost waarschuwingsschot na schietpartij

Toegevoegd: 11-09-2020, 16.06 uur - Update: 15-09-2020, 20.00 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een schietpartij in de Beukenstraat in Oost-Souburg is vanmiddag iemand gewond geraakt. De politie heeft een waarschuwingsschot gelost bij de arrestatie van de verdachten.


De melding van het schietincident kwam rond 15.40 uur binnen. Volgens de politie is een man gewond geraakt, mogelijk nadat een vuurwapen per ongeluk was afgegaan. De politie heeft twee verdachten aangehouden en hierbij is rond 15.50 zeker één waarschuwingsschot gelost. Volgens de politie is één van de verdachten het gewonde slachtoffer.

Diverse politie-eenheden en de ambulancedienst zijn ter plekke. Er zijn twee ambulanceteams aanwezig. Deze mochten in eerste instantie niet direct naar het slachtoffer toe omdat de situatie nog niet veilig was. Toen de situatie wel voldoende onder controle was, hebben de ambulancemedewerkers zich over de gewonde ontfermd. Hij is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De omgeving is ruim afgezet. De politie laat weten het incident te onderzoeken. Onderwerp van onderzoek is ook of het vuurwapen legaal of illegaal in bezit was.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.P. (11-9-2020 om 17:17)
Hoe komt tegenwoordig iedereen maar aan vuurwapens in Zeeland?
Moeder (11-9-2020 om 16:18)
Pffft, bij mij in de straat, schrok me rot. Sterkte voor de gewonde.
Douwe dabert (11-9-2020 om 16:15)
Als de politie een waarschuwingsschot moet lossen is er iets aan als ze een vergunning hebben voor een wapen dan zijn ze dat zeker niet waard, je kind zal er maar lopen. Helaas lopen er steeds meer tokkies rond in ons mooie zeeland, gewoon hard straffen.
Cookie-instellingen beheren