Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Dertien boetes bij bromfietscontrole Oost-Souburg

Toegevoegd: 11-09-2020, 16.59 uur
Dertien boetes bij bromfietscontrole Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Politieagenten hebben vrijdagochtend in Oost-Souburg verschillende bekeuringen uitgedeeld tijdens een bromfietscontrole bij het Draaibrugpad.


De politie controleerde tientallen bromfietsen op onder meer de constructiesnelheid. Een woordvoerder laat weten dat er in totaal 13 boetes zijn uitgeschreven, onder andere voor het overschrijden van de genoemde constructiesnelheid maar ook voor bijvoorbeeld het rijden op een voet- of fietspad.

Bij de controle werd ook iemand betrapt die rondreed zonder geldig rijbewijs. Verder werd er nog een bekeuring uitgedeeld voor het rijden zonder verzekering. Alle bestuurders krijgen een beschikking thuisgestuurd via het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750