Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Conducteur mishandeld door zwartrijder

Toegevoegd: 12-09-2020, 11.34 uur
Conducteur mishandeld door zwartrijder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagmiddag op het treinstation van Middelburg een 36-jarige man zonder bekende vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De verdachte zou een conducteur mishandeld hebben.


De conducteur was een kaartcontrole aan het doen in de trein die van Amsterdam onderweg was naar Vlissingen, de verdachte bleek niet in het bezit van een geldig vervoersbewijs. Daarop wilde de conducteur hem bekeuren. Tijdens het bekeuringsgesprek gaf de man hem plots klappen en trappen, waarop de conducteur de politie waarschuwde. Die hebben de man in Middelburg aangehouden.

De verdachte was direct zeer recalcitrant richting de agenten en werkte totaal niet mee. Met veel duw- en trekwerk konden ze de man aanhouden Daarbij vond hij het ook nog nodig de agenten te beledigen. Vervolgens trapte de man in de politieauto ook nog een ruit van het voertuig kapot waarbij de verdachte zichzelf verwondde. Hij is ingesloten in het cellencomplex. De conducteur heeft aangifte gedaan van mishandeling, hij zou zijn verwondingen laten nakijken door een arts.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750