Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter en bestelbus botsen bij Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 12-09-2020, 13.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - Op het Wolphaartsdijkseveer in Wolphaartsdijk zijn zaterdagmiddag een bestelbus en een scooterrijder met elkaar in botsing gekomen.


Het ongeluk vond rond 12.10 uur plaats ter hoogte van het Leuterwegje. Een oudere man op zijn scooter kwam in botsing met de voorzijde van de bestelbus. Het slachtoffer kwam ten val en is opgevangen door omstanders.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om de man te onderzoeken op letsel. Vervoer naar het ziekenhuis bleke niet nodig te zijn. De politie heeft hem thuisgebracht. Zijn scooter is later opgehaald. Over de toedracht van de aanrijding is verder nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (12-9-2020 om 14:34)
Niet voor het eerst daar en daarom gaan ze het Leuterwegje afsluiten voor gemotoriseerd verkeer. Het duurt wel erg lang voordat het eindelijk gebeurt.
Cookie-instellingen beheren