Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water Kanaalweg Retranchement

Toegevoegd: 13-09-2020, 04.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

RETRANCHEMENT - Bij een ongeluk in Retranchement is in de nacht van zaterdag op zondag één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer raakte met zijn auto van de weg en kwam deels in het water tot stilstand.


Rond 00.35 uur werd er melding gemaakt van het ongeluk op de Kanaalweg. Een bestuurder was hier door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt. Omdat de auto deels in het water lag en het onduidelijk was of er slachtoffer waren werd de brandweer opgeroepen.

Bij aankomst van de brandweer bleek dat het slachtoffer zelf al aan de kant was gekomen. Er waren geen andere inzittenden waarop de brandweer terug is gekeerd naar de kazerne. De bestuurder is opgevangen in een ambulance en ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren