Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee aanhoudingen na mishandeling Vlissingen

Toegevoegd: 13-09-2020, 12.16 uur
Twee aanhoudingen na mishandeling Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Agenten hebben afgelopen nacht op het Plein Vierwinden in Vlissingen twee mannen aangehouden. Een 29-jarige Vlissinger voor mishandeling en een 26-jarige plaatsgenoot omdat die zich met de aanhouding bemoeide.


De politie kreeg op zondag rond 02.50 uur de melding dat er een personeelslid van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk mishandeld zou zijn. Toen de politie ter plaatse kwam ging de verdachte er van door. Hij kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Een omstander vond het vervolgens nodig zich met de zaak te bemoeien. Ook hij is gearresteerd. Hij zou mogelijk, samen met nog een derde man betrokken zijn bij de mishandeling.

Beide mannen hebben op het politiebureau meegewerkt aan een indicatieve drugstest. De verdachte van de mishandeling bleek onder invloed van amfetamine te zijn, de andere verdachte had mogelijk cocaïne gebruikt. Ook had deze man een zakje wit poeder en een klein weegschaaltje op zak. Deze zijn in beslag genomen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling, hij is naar de huisartsenpost gegaan om zich na te laten kijken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (14-9-2020 om 07:27)
Mannen wat verknoei jullie leven om die rotzooi te gebruiken met alle gevolgen van doen je bereikt niets alleen maar een berg ellende stop toch hier mee gebruik je verstand om nog meer ellende mee te maken.