Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Geen buit bij overval tankstation A58 Krabbendijke

Toegevoegd: 13-09-2020, 12.24 uur
Er is nog in de omgeving gezocht naar de man, maar deze is niet meer aangetroffen.
Er is nog in de omgeving gezocht naar de man, maar deze is niet meer aangetroffen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Bij de gewapende overval vannacht op een tankstation langs de A58 ter hoogte van Krabbendijke is niks buit gemaakt. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.


Op zondag rond 02.07 uur kreeg de politie een melding van een overval op het tankstation op verzorgingsplaats Voetpomp. Direct werden meerdere eenheden door het Operationeel Centrum die kant op gestuurd. Omdat niet duidelijk was of de overvaller nog binnen was is gingen meerdere agenten en een politiehond het pand binnen, daarbij bleek dat de overvaller er in een auto vandoor was.

Er is nog in de omgeving gezocht naar de man, maar deze is niet meer aangetroffen. De medewerkster die in het tankstation aanwezig was bleef fysiek ongedeerd, voor haar is Slachtofferhulp ingeschakeld. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak en kijkt of er videobeelden van de overval beschikbaar zijn. Mensen die iets gezien hebben kunnen dit melden bij de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren