Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Brandweer haalt paard uit de sloot bij Waarde

Toegevoegd: 13-09-2020, 13.05 uur
Volgens de brandweer kon het paard na controle weer zelfstandig terug naar de stal.
Volgens de brandweer kon het paard na controle weer zelfstandig terug naar de stal.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Manfred Berrevoets

WAARDE - In Waarde is zaterdagmiddag aan de Middenweg een paard in een diepe sloot terecht gekomen. De brandweer heeft het dier uit de sloot getakeld.​


De melding van het dier in nood werd rond 13.15 uur gedaan. In eerste instantie probeerde de brandweer het dier uit de sloot te trekken, maar dit lukte niet. Er is een hulpverleningsvoertuig met een kraan ingezet en met behulp van een speciale paardenbroek lukte het om het dier op het droge te krijgen.

Volgens de brandweer kon het paard na controle weer zelfstandig terug naar de stal. Er is ook een koets uit de sloot getakeld, maar voor zover bekend raakte er niemand gewond bij het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (13-9-2020 om 13:34)
Weer die onmisbare brandweermannen .Het paard gered .Capeau..Wat een goed werk .
Cookie-instellingen beheren