Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hert vast in prikkeldraad Vroonweg Oostkapelle

Toegevoegd: 13-09-2020, 20.01 uur
Een jachtopziener moest het hert uit zijn lijden verlossen.
Een jachtopziener moest het hert uit zijn lijden verlossen.
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De brandweer is zondag aan het begin van de middag uitgerukt nadat in Oostkapelle een hert was aangetroffen dat vast was komen te zitten in prikkeldraad.


Het dier werd rond 12.30 uur opgemerkt bij de Vroonweg in het dorp. De brandweer van Oostkapelle rukte zonder spoed uit om hulp te verlenen maar het hert bleek zichzelf al aardig te hebben verwond.

Een jachtopziener heeft het hert uit zijn lijden moeten verlossen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (14-9-2020 om 15:03)
Laat de strafmaat en bepaling maar over aan het OM ok?
wim (14-9-2020 om 12:01)
jeetje het hert kan toch geholpen worden aan de verwondingen ja als ze maar kunnen schieten , heb jagers enz nooit gemogen
vinc (14-9-2020 om 10:34)
misschien om te zorgen dat ze niet op de weg lopen? Waarom een hek als je kleine kinderen heb? Misschien dat ze niet op de a58 gaan spelen. G de Klerk. Domme vraag!!! We hebben te vaak last van dieren. Daarom omheining..... Oh ja.....
G. de Klerk (14-9-2020 om 03:16)
Wat doet dat prikkeldraad daar? De eigenaar of degene die het daar heeft aangebracht dan wel aan heeft laten brengen dient een zeer grote boete te krijgen. dan wel gevangenisstraf met een registratie.
Cookie-instellingen beheren