Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie gebruikt pepperspray bij arrestatie in Goes

Toegevoegd: 13-09-2020, 22.04 uur
De persoon is uiteindelijk overgebracht naar Torentijd.
De persoon is uiteindelijk overgebracht naar Torentijd.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zondagmiddag in Goes-Zuid pepperspray gebruikt bij de aanhouding van een onder invloed verkerende man.


Tegen 14.00 uur kregen de ambulancedienst en de politie een melding van een onwelwording op een parkeerterrein bij de Wilgenstraat. Ter plekke bleek de persoon medisch gezien in orde te zijn. Wel was er sprake van alcoholgebruik. Volgens de politie was de man “enorm dronken”.

De politie wilde de persoon aanhouden maar toen de man niet wilde meewerken en dreigde een agent aan te vallen, werd pepperspray gebruikt. De man kon hierna alsnog worden geboeid. Hij is vervolgens overgebracht naar Torentijd in Middelburg.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (13-9-2020 om 22:20)
Best zielig, je eigen volgieten met drank en vlekje op je broek en niet willen gehoorzamen....