Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politieauto botst met fietser in Vlissingen

Toegevoegd: 14-09-2020, 05.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een politieauto is vannacht in Vlissingen in botsing gekomen met een fietser. De fietser raakte lichtgewond. Ook ontstond er materiële schade.


De botsing vond rond 04.50 uur plaats op de President Rooseveltlaan, net na het verlaten van de rotonde bij de Mercuriusweg. De fietser reed hier bij de oversteekplaats toen de politiewagen naderde vanuit de richting van het stadscentrum. Voor de fietser werd direct een ambulanceteam gewaarschuwd. De man werd vervolgens in de ambulance onderzocht maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn fiets raakte door de botsing beschadigd. De politieauto liep schade op aan de motorkap.

De weg was vanwege het ongeluk even dicht maar rond 05.25 uur kon verkeer weer gewoon gebruik maken van de President Rooseveltlaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dusss (14-9-2020 om 14:56)
Niets aan de hand jongens, zoals afgelppen donderdag toen ik op het bellamypark nog voordat de zwaailichten aanstonden ook bijna werdt overreden. Ik denk dat ze een ander examen volgen daar want ik had letterlijk 3 seconden om te reageren.
MV (14-9-2020 om 10:55)
Het is ook een rare situatie daar. Fietsers hebben op de gekste punten voorrang.
Cookie-instellingen beheren