Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Jongen (15) opgepakt voor overval Middelburg

Toegevoegd: 14-09-2020, 14.07 uur
De overval vond plaats op zaterdag 5 september jongstleden.
De overval vond plaats op zaterdag 5 september jongstleden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanochtend een 15-jarige jongen uit Middelburg opgepakt voor de overval op tankstation Haan in Middelburg op 5 september jongstleden.


De overval op het tankstation aan de Laan der Verenigde Naties op de bewuste zaterdagochtend vond rond 08.15 uur plaats. Al snel meldde de politie dat de dader een 14- á 15-jarige jongen was. Direct na de overval werd door de politie ook een nader signalement verspreid. Naar aanleiding van deze melding en een Burgernetbericht hebben zich getuigen gemeld. Onder andere op basis van hun verklaringen is de politie op het spoor gekomen van de jonge verdachte.

De jongen is vanochtend opgepakt. Hij zal gehoord worden in het politiecellencomplex waar hij naartoe is gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (15-9-2020 om 13:09)
wat mij de laatste tijd opvalt is dat in Middelburg en Vlissingen veel vernielingen,overvallen,diefstallen enz gepleegd worden door 15 jarigen .blijkbaar schiet de ouderen zwaar tekort in hun opvoeding .dus behalve zwaar straffen want ze plegen ''volwassen'' misdrijven moeten die ouders ook eens aan gepakt worden .dit is niet normaal .vroeger waren we ook niet allemaal 'lieverdjes'' maar zulke idiote dingen daar dachten we niet eens aan
de Publieks Rechter (15-9-2020 om 07:19)
iemand die een ander dusdanig naar het leven staat verdiend geen waardig leven . De doodstraf , Dat verdiend hij !!!
Wim (15-9-2020 om 07:19)
14 a 15 jaar en dan inbreken hoe durf je zoiets te ondernemen op zon leeftijd ik vraag me tevens af wat moet dat jongetje gaan doen door ouder te worden breng zo,n jongen onder waar hij verder opgevoed dient te worden
jacob (14-9-2020 om 15:54)
Het wordt toch steeds gekker in dit land tieners die mensen neersteken, overvallen plegen, mensen mishandelen en ga zomaar door. En in den Haag laten ze dit gebeuren een tekort aan Politie functionarissen dreigt, of beter is er al, maar daar hebben de beleids bepalers geen oog voor. De misdaad tiert welig. ONS! land is een bananen republiek geworden waar de crimineel zo zachtjes aan de lakens gaat uitdelen. Met dank aan het zootje in den Haag zich noemende de ministers en staats secretarissen.
Johan (14-9-2020 om 15:14)
Het bestaat nog: Een 15-jarige die op zaterdagochtend vrijwillig vroeg opstaat...... Hoe haalt zo'n jochie het in vredesnaam in zijn hoofd om een tankstation te overvallen? Dan moet er in de opvoeding toch wel het een en ander fout gegaan zijn. Ben benieuwd welke gevolgen dit voor hem gaat krijgen.
Jaap (14-9-2020 om 15:08)
Net uit de luiers en dan gelijk maar een overval plegen. Krijgt vast niet genoeg zakgeld. Een passende taakstraf is hier op zijn plaats - 10 jaar lang ieder weekend meehelpen bij de benzinepomp.
Cookie-instellingen beheren