Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Negen verstekelingen in vrachtwagen Axel

Toegevoegd: 14-09-2020, 14.23 uur
Negen verstekelingen in vrachtwagen Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - In Axel heeft de politie maandagochtend negen verstekelingen aangetroffen in een vrachtwagen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Volgens de politie gaat het om negen mannen die vermoedelijk uit Eritrea komen. De mannen zijn meegenomen naar een politiebureau om hun identiteit nader te onderzoeken.

De Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) van de politie gaat de zaak verder opnemen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SchengenFAIL (19-9-2020 om 09:19)
vind het altijd wonderlijk hoe mensen zelfs uit het verre eritrea, waar ik ook zou vluchten btw, helemaal hier belanden zonder dat iemand ze heeft gezien of tegengehouden. Zeker in deze tijden waar je bij elke klapscheet geconfronteerd word met coronamaatregelen die het vrij bewegen van personen in de EU sterk aan banden legt. Maar die gelden blijkbaar alleen voor europeanen.
Peter (15-9-2020 om 15:47)
Deze gelukzoekers direct terugsturen ons land is al naar de donder alleen schijnen deze sukkels dat nuet te begrijoen.
Tonnie (14-9-2020 om 21:05)
Deze mannen dienen direct teruggestuurd te worden. Nederland is geen bso voor de rest van de wereld. En ze gaan willens en wetens op deze manier te werk. Met hulp van mensenhandelaren. Triest, maar Nederland of Europa kan de problemen hand e wereld niet oplossen door iedereen te laten komen. Laat die mannen hun eigen land opbouwen. Iedereen is slachtoffer van alle corrupte politici en dit zal nooit overal veranderen. Teveel belangen en te weinig daadkracht.
Gerda (14-9-2020 om 17:38)
@Johan, dat ia allemaal mooi en aardig wat je schrijf. In de meeste gevallen zijn het jonge mannen die hun geluk zoeken. Waar zijn de vrouwen en kinderen gebleven. Als je ga vluchten uit je land dan neem je het gezin mee en laat het niet achter. Van mij mogen deze kerels terug gestuurd worden
Jan (14-9-2020 om 17:22)
Als wij nu eens allemaal gaan vluchten want dat wil de regering toch ,eigen volk het land uit jagen en andere naar binnen halen en weer extra aandacht terwijl er hier mensen in Nederland het ook niet breed hebben maar die krijgen het ook niet voor elkaar wat deze gasten wel krijgen LANG LEVE NEDERLAND
Willem de Reu (14-9-2020 om 17:05)
Er liepen er al enkele daar vandaan (vrouwen) en het is vast familie van ze. Voor je het weet zit er een hele kolonie. Net zoals er in onze buurt ineens heel veel Thaise vrouwen aan de man zijn, die gescheiden zijn en hun vrouw die ze 6 kinderen schonk inruilen voor een jonger model. Dit is economische vluchtelingen problematiek. Niet ieder geval is dat, maar in een klein land als het onze kun je de hele economische wereldmalaise niet op je schouders dragen.
Cookie-instellingen beheren