Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Middelburger zonder rijbewijs rijdt onder invloed

Toegevoegd: 14-09-2020, 15.59 uur
Middelburger zonder rijbewijs rijdt onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Nansenbaan in Goes is vanmiddag een 26-jarige inwoner van Middelburg betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Hij bleek ook te rijden zonder rijbewijs.


De man werd rond 12.30 uur gecontroleerd. Een speekseltest wees uit dat hij onder invloed was van methamfetamine. Ook bleek dat de man vermoedelijk onder invloed van alcohol reed. De auto bleek bovendien niet APK-gebeurd en ook bleek de man onverzekerd rond te rijden. Tot slot wees onderzoek uit dat de man reed zonder rijbewijs.

Een GGD-arts heeft bloed afgenomen zodat het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) kan onderzoeken welke middelen de man precies had gebruikt en in welke mate. Als de uitslag bekend is neemt een officier van justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak. De auto waarin de man reed, is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Raggie (15-9-2020 om 08:42)
Volgens mij rij je altijd onverzekerd rond als je geen rijbewijs hebt
Wim (15-9-2020 om 07:05)
Als je 26 jaar oud ben en je volle verstand heeft zonder rijbewijs in een auto rijd die zelfs geen apk gekeurd is en daar boven op dronken ben wat ben je dan een grote klootzak om je dan op de weg te begeven zo,n kerel sluit hem op daar is het voor hen veel veiliger.
Ja-Ja (15-9-2020 om 06:27)
Aan Michelle. U bedoelt toch, 26 jarige Middelburger naar de schroot? Weet u wat deze loser kan aanrichten?
Peter (15-9-2020 om 05:15)
Volgens mij heeft het OM zelden een auto naar “de schroot” gebracht... Slaat ook nergens op want je kooot zo een andere auto!
willem (14-9-2020 om 18:19)
nooit meer rijbevoegdheid geven--auto in de schredder plust torenhoge boete.
Michelle (14-9-2020 om 16:53)
Dat is duidelijk. Fikse straf en auto naar de schroot.
Cookie-instellingen beheren