Weerbericht:
Peridoen met zon en kans op een bui.
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Fietser aangereden bij rotonde Vlissingen

Toegevoegd: 14-09-2020, 17.34 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval op De Willem Ruysstraat in Vlissingen is maandagmiddag een fietser gewond geraakt.


Rond 16.20 uur kwam een fietser vanaf de Hellingbaan de rotonde bij de kruising met de Aagje Dekenstraat en de Scheldestraat opgereden. Op hetzelfde ogenblik reed een automobiliste met haar personenauto over de rotonde. De twee gaven elkaar geen voorrang en een botsing was het gevolg.

De gewonde is door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht. De automobiliste mocht na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen. De straat was enige tijd dicht in de richting van de Keersluisbrug.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loeske (15-9-2020 om 10:23)
Een gevaarlijke onoverzichtelijke rotonde!
Walker (15-9-2020 om 09:24)
Als ik op mijn balkon zit heb ik uitzicht op dezelfde rotonde. Als ziet hoeveel mensen zowel fietsers oud en jong en automobilisten ook oud en jong geen richting geen richting geven schat ik op 80%. Wandelaars kunnen er ook wat van. Er zijn erbij die kijken zonder niet uit en steken gewoon over
P (14-9-2020 om 22:35)
Zo een ruk rotonde daar plaatsen motiveert alleen om daar hard te rijden het is zo onoverzichtelijk als de pest en voor je het weet zit er zo een snelle elektrische aow’er in je zij die zichzelf tot god heeft gekroont. Waarom er overal rotondes ipv kruisingen moeten komen is mij een raadsel, JUIST op sommige plekken draagt het bij aan gevaarlijke situaties.
PBR (14-9-2020 om 22:00)
Dit staat totaal los van dit bericht maar... hoe vaak zie ik automobilisten die weigeren om een richting aan te geven wanneer ze de rotonde verlaten, erg gevaarlijk! Fietsers kunnen niet ruiken wanneer je wilt afslaan. Natuurlijk zijn er ook genoeg fietsers die verkeerd zijn.
Cookie-instellingen beheren