Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke file door aanrijding op A58 bij Waarde

Toegevoegd: 15-09-2020, 10.44 uur
Door: Roland de Jong

WAARDE - Een aanrijding op de A58 ter hoogte van Waarde heeft vanochtend voor een kilometerslange file en daarmee ook flink wat extra reistijd gezorgd.


De kop-/staartbotsing vond rond 09.50 uur plaats ter hoogte van het viaduct over de Oude Rijksweg (N289) tussen Kruiningen en Waarde. De inzittenden van de twee betrokken personenauto’s werden door de ambulancedienst nagekeken maar volgens de politie bleek geen van hen gewond te zijn geraakt. Een bergingsbedrijf heeft de beide voertuigen weggesleept.

Vanwege de aanrijding werd de rechter rijstrook op de rijbaan richting Vlissingen tijdelijk afgesloten. Rijkswaterstaat leidde het verkeer over de linker rijstrook maar dit ging gepaard met flink wat verkeershinder. Volgens de ANWB stond er op het hoogtepunt 13 kilometer file, goed voor bijna 50 minuten vertraging.

Rond 10.30 uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (15-9-2020 om 12:04)
En ja hoor, het is weer zover, een dagje hitte en het kuddegedrag van het strandvee wordt weer geactiveerd en, uiteraard met de auto, richting kust met de gebruikelijke ellende op de A58. Fijn voor de mensen die voor hun werk van deze weg gebruik moeten maken. Hopen dat het weer gauw omslaat en het snel winter wordt, ook voor de mensen die in de plaatsen aan de kust wonen, zodat ze weer verlost zijn van de toeristenellende.
Peter (15-9-2020 om 11:24)
Tha dat is het gevolg van de 100kmpu regel, nu heb je twee rijbanen waar mensen 100 rijden en inhalende vrachtwagen op veel te drukke wegen. Lekker hoor, mag je Mark voor bedanken!
Cookie-instellingen beheren