Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij zware aanrijding Oesterdam Tholen

Toegevoegd: 15-09-2020, 14.38 uur - Update: 15-09-2020, 19.54 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Op de Oesterdam (N659) zijn vanochtend twee personen gewond geraakt bij een verkeersongeval. Vanwege het ongeluk was de Oesterdam af en toe even dicht.


Ter hoogte van de afslag naar het strand bij de Bergsediepsluis kwamen rond 11.30 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Hierop werden zowel politie, brandweer als ambulancedienst opgeroepen. Drie betrokkenen werden door ambulances ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zover bekend liep niemand ernstige verwondingen op. Enkele kleine kinderen die eveneens bij het ongeval betrokken waren bleven ongedeerd, zo meldt de politie.

De beide wagens, waarvan één met Belgisch kenteken, liepen flink wat schade op. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de voertuigen getakeld. Rond 13.15 uur waren de beide auto’s van de weg. Vanwege het ongeluk moest het verkeer geruime tijd over één rijbaan worden geleid. Ook was de Oesterdam een tijdje helemaal dicht ter hoogte van de ongevalslocatie. Dit zorgde voor flinke files.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren