Weerbericht:
Zon en stapelwolken en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer kilometerslange file A58 na ongeluk

Toegevoegd: 15-09-2020, 19.41 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een aanrijding op de A58 bij Rilland heeft vanavond voor een kilometerslange file gezorgd. Vanochtend gebeurde dat ook al na een botsing ter hoogte van Waarde. Op de doorgaande wegen was het vandaag sowieso erg druk vanwege recreatieverkeer.


Het ongeluk van vanavond werd rond 18.40 uur gemeld op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Er werd ook een ambulance gewaarschuwd maar of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt, is niet bekend. Bergingsbedrijf Van Egeraat werd opgeroepen om te takelen.

Al snel na het ongeval ontstond een flinke file. Volgens de verkeersdienst van de ANWB liep de lengte van de file op tot zeker vier kilometer. De extra reistijd bedroeg circa 10 minuten. Rond 19.30 uur begon de file snel af te nemen.

Bergers hadden het aan het begin van de avond en het einde van de middag sowieso al druk op de A58. Tussen Krabbendijke en Woensdrecht werden tussen 17.00 en 19.00 uur namelijk ook nog vier pechgevallen gemeld.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren