Weerbericht:
Geleidelijk bewolkt, vooral in de middag regen. Zondag later zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoner gearresteerd voor brandstichting in tuin

Toegevoegd: 16-09-2020, 11.11 uur
Bewoner gearresteerd voor brandstichting in tuin
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Een bewoner van een woning aan de Moggestraat in Zierikzee is afgelopen nacht aangehouden voor brandstichting.


Rond 02.15 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van harde klappen in de buurt van de Moggestraat. Politie en brandweer gingen ter plaatse. In een tuin werden sporen van een recente brand of explosie ontdekt. Hierbij was onder andere een schutting vernield.

De bewoner van dit perceel werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De man zit nog vast en wordt woensdag verhoord. De politie stelt een onderzoek in naar het incident. Zo worden omwonenden verhoord en wordt een buurtonderzoek ingesteld. Daarnaast is men op zoek naar getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (16-9-2020 om 14:06)
Je mag ook niks meer
Cookie-instellingen beheren