Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM helpt speedboot met motorproblemen

Toegevoegd: 16-09-2020, 11.21 uur
De boot is op sleep genomen en veilig afgemeerd in de haven.
De boot is op sleep genomen en veilig afgemeerd in de haven.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Twee reddingsboten van de KNRM in Breskens zijn dinsdagavond uitgevaren voor een speedboot met motorproblemen. De boot is op sleep genomen en veilig afgemeerd in de haven.


Dinsdagavond was een klein groepje van de Bresiaanse bemanning van de Zeemanshoop aan het oefenen in en om de haven van Breskens toen ze via de marifoon van de verkeerspost in Vlissingen een hulpvraag hoorde over een motorboot in problemen. In overleg met de verkeerpost werd gevraagd om ter plaatse te gaan om de situatie te beoordelen.

Ook de reddingsboot Uly van het station in Westkapelle was uitgevaren om te helpen. De thuishaven van de motorboot bleek Breskens te zijn en na kort overleg werd besloten dat de Zeemanshoop de motorboot op sleep kon nemen en veilig bij een jachtwerf in de haven van Breskens afgemeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren