Weerbericht:
Wolkenvelden, ook opklaringen en in noordoosten af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere inbraken in auto's op Walcheren

Toegevoegd: 16-09-2020, 17.49 uur
Er zijn bij de politie meerdere meldingen en aangiften binnengekomen.
Er zijn bij de politie meerdere meldingen en aangiften binnengekomen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op Walcheren zijn de afgelopen weken meerdere inbraken en insluipingen in auto's geweest. Dat meldt de politie op Facebook.


De feiten vonden voornamelijk plaats tijdens de nachtelijke uren. De politie roept inwoners op om extra alert te zijn op verdachte personen die een opvallende interesse hebben in auto's. Uit onderzoek is gebleken dat de dader of daders op de fiets rijden en vervolgens bij auto's kijken of die wel of niet op slot zijn.

Er zijn bij de politie meerdere meldingen en aangiften binnengekomen. Er wordt geadviseerd om auto’s goed af te sluiten. Mensen die getuige zijn van een heterdaad inbraak mogen direct 112 bellen. Ook vraagt de politie burgers om camerabeelden die het onderzoek kunnen helpen over te dragen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Barry (17-9-2020 om 18:17)
in Goes zijn ze ook bezig geweest. Zo triest dat ze aan andermans spullen moeten zitten
Diana (17-9-2020 om 09:17)
Waardevolle spullen uit zicht, en 1 sec tijd om je auto op slot te doen, als je dit uit haast vergeet te doen lijkt mij iets niet goed te gaan bij jezelf, paar weken geleden zag ik ook verdachte situatie mij licht uitgelaten t thuis en de tijd genomen om te observeren zonder dat ze dat in de gaten hadden en ik heb gebeld. Ik word laaiend als ze aan mij auto zitten.
Jerry (16-9-2020 om 19:26)
Klopt helemaal. Zelf waren wij de pineut afgelopen zondag op maandag. Auto op de oprit en √°ltijd op slot maar nu door alle haast een keer niet gecontroleerd en blijkbaar open. Gelijk prijs. Gelukkig niks gestolen behalve 50 cent en alles overhoop gehaald zover dat kon. Goede les om toch altijd alles goed op slot te doen incl. het huis en altijd even controleren.
Hennie Swartjes (16-9-2020 om 18:26)
in Biggekerke zijn ze ook bezig (geweest). Ze staan, helaas onherkenbaar, op camerabeelden. Houd ogen en oren open !