Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding persoon te water bij Zaamslag

Toegevoegd: 16-09-2020, 21.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZAAMSLAG - Duikers van de brandweer hebben woensdagavond in het water bij Zaamslag gezocht na een melding van een persoon te water.


Rond 20.00 uur werd het incident gemeld langs de Rondweg Zaamslag (N290) ter hoogte van de Terneuzensestraat. Volgens de Veiligheidsregio ging het waarschijnlijk om onderdelen van een voertuig die al langer in het water lagen.

Duikers hebben voor de zekerheid in het water en langs de waterkant gezocht. Er is geen persoon aangetroffen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de Putter (18-9-2020 om 13:36)
Vermoedelijk heeft melder in het schemerdonker een glimp gezien van de AKER-VENT. Waarschijnlijk hebben personen die daar gevist hebben, stenen of troep in het water gegooid. De AKER-VENT kan daar niet tegen. Het aloude verhaal doet al decennia lang de ronde en gaat als volgt: al een stuitje geleden waarschuwden alle ouders op Zaamslag van jonge kinderen om niet te dicht langs de kant te spelen van de watergangen. Zou je dat toch doen dan zou de AKER-VENT met een akelige ieselijke kreet uit het water oprijzen en je onder water trekken. En werd eraan toegevoegd: dan zien we je nooit meer terug. Judder begruup'n wel dat je vanwege zulke dreigementen er voor oppaste te dicht bij de waterkant te komen. Gaat U kuieren? Pas dan maar op!!!
Stropielekker (16-9-2020 om 21:42)
Dat ligt er verdorie al meer dan een half jaar. Als het waterschap gewoon zn werk zou doen had je dit allemaal niet. Er is er maar 1 die daar het vuur uit zn sloffen loopt, dr rest doet geen donder.
Cookie-instellingen beheren