Weerbericht:
Van het westen uit af en toe zon en geleidelijk afnemende wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Snelheidsduivel blijkt onder invloed te rijden

Toegevoegd: 17-09-2020, 09.36 uur
Snelheidsduivel blijkt onder invloed te rijden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Op de A58 ter hoogte van Rilland heeft de politie een automobilist die veel te hard reed aan de kant gezet. De bestuurder bleek ook onder invloed te zijn.


Agenten van de verkeerspolitie constateerden dat de automobilist 180 km/u reed op de Rijksweg. Hiervoor werd deze aan de kant gezet. Een blaastest wees uit dat de persoon in kwestie onder invloed was.

Een ademanalyse bevestigde dit, de automobilist blies 485 ug/l waar 220 ug/l is toegestaan. Voor beide overtredingen is een proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (18-9-2020 om 07:16)
Dat is niet slim als je te hard rijd kan ik begrijpen wat ik zelf ook graag doe maar nooit met alcohol want dan ben je een gevaar voor ieder dit zal best een paar centen kosten.
Cookie-instellingen beheren