Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

File tot in Zeeland na ongeval op A4

Toegevoegd: 18-09-2020, 16.43 uur
Door het ongeval staat een kilometerslange file op de A4 en de A58.
Door het ongeval staat een kilometerslange file op de A4 en de A58.
© Foto: Jaimy van der stel
Door: Roland de Jong

RILLAND - Een ongeluk met meerdere voertuigen en gewonden op de Randweg Oost (A4) bij Hoogerheide zorgt momenteel voor een file tot op de A58 bij Rilland. 


Het ongeluk gebeurde rond 15.35 uur op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Na de melding werden onder meer de brandweer en de ambulancedienst ter plekke gestuurd. Volgens de politie zijn bij de aanrijding meerdere voertuigen betrokken en zijn drie personen nagekeken door de ambulancedienst.

Volgens de verkeersdienst van de ANWB staat als gevolg van het ongeval een file van zo'n 12 kilometer. Deze begint tussen de afrit Kruiningen en de afrit Rilland. Rijkswaterstaat meldt een vertraging van zo'n 16 minuten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren