Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Westerscheldetunnel deels weer open na ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2020, 17.44 uur - Update: 19-09-2020, 07.32 uur
Foto 6 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cq (22-9-2020 om 06:53)
@Baas, Jawel hoor meneer is aan gesproken, nee dit heb je niet op de veerboot maar wat ik bedoel is de wegen er naar toe het waren toen 80 km p/hr wegen , twee rijstroken snapt u? Betreft de onderbroeken, ik weet niet waar U vandaan komt maar blijf er ook maar lekker met je onderbroek hang deze maar in de mast!
bram goeree (20-9-2020 om 01:13)
Peter dat is een stomme opmerking .ongelukken gebeuren niet door de snelheidscontroles maar door onvoorzichtigheid van de mensen .als er geen traject controle zou zijn dan zijn er genoeg idioten die veel harder door de tunnel gaan rijden met nog meer ongelukken
Baas (19-9-2020 om 21:26)
@CQ, op een veerboot kun je dit soort ongevallen ook niet hebben. In Breskens kun je echt wel een onderbroek kopen. Mocht je het toch niet kunnen vinden, heb ik er nog wel één voor je. Ik weet niet waar je vandaan komt, maar blijf er maar lekker!
Peter (19-9-2020 om 15:40)
Er is een trajectcontrole in die tunnel, voor de veiligheid.... Kennelijk werken snelheidscontroles niet tegen ongelukken; afschaffen dus!
bram goeree (19-9-2020 om 13:05)
Kees heeft gelijk .ik stond daar ook in de file door dat ongeluk .toen de tunnel weer open ging en door de borden erop gewezen werd om afstand te houden en de snelheid te matigen werd dit door velen genegeerd .met als gevolg weer bijna een aanrijding .en dit voor een tijdwinst van 2 of 3 minuten .hoe stom kun je maar zijn
cq (19-9-2020 om 10:25)
Vroeger hadden we de veerdienst Vlissingen,breskens & kruiningen perkpolder hoorde je toen van ongevallen zo als in deze trend? In deze konijnen pijp hoor je niet anders, want doen die automobilisten tegenwoordig? Zijn het rijdende zombies geworden, het lijkt er wel op, wel ...ik zou zeggen blijf een beetje meer in jullie kot! En die massa toerisme roep dit maar een halt toe, want je kan inzetten op toerisme maar hier in hebben vele gemeenten een cruciale fout gemaakt jaren geleden al, zeeland verworden tot pretpark. Geen serieus woon gebied meer, in Breskens kan je nog geen onderbroek kopen bijv, snap je hem en beetje. Vreetschuren, ja ....die wel hoor en appartementen tja this maar een appartement .......voor de verhuur.
Cookie-instellingen beheren