Weerbericht:
Rustig najaarsweer. Vandaag vooral in het noorden bewolkt. Morgen veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Westerscheldetunnel deels weer open na ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2020, 17.44 uur - Update: 19-09-2020, 07.32 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Westerscheldetunnel (N62) is vrijdag in beide richtingen afgesloten geweest vanwege een aanrijding. Daarom ontstonden aan beide zijdes files.


Het ongeluk gebeurde rond 16.50 uur in de Westbuis (richting Zeeuws-Vlaanderen) aan de zijde van Terneuzen. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar er was sprake van één gewonde. Rond 17.40 uur kon de Oostbuis richting Zuid-Beveland weer open. In verband met de drukte moest wel een snelheidsbeperking worden ingesteld in de tunnelbuis.

​De verwachting was dat de Westbuis (richting Zeeuws-Vlaanderen) pas rond 18.30 uur weer opengesteld kan worden. Dat tijdstip werd niet geheaald. Pas rond 19.25 uur werd de Westbuis weer vrijgegeven. Er stond toen nog wel een file van 6 à 7 kilometer. Rond 19.50 uur was de file helemaal opgelost.

Een deel van het verkeer dat voor de tolpoortjes stond te wachten mocht overigens tussentijds wel omkeren. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees platjes (18-9-2020 om 20:41)
Er rijden een hoop die rijden te hard , is dat allemaal stress? Dat veroorzaakt een hoop ellende en nu staan er een hoop andere stil. Telefoon, hard rijden bumberkleven geen ruimte over houden. En nog snapt men het niet, zoek het uit, gelukkig geen last meer van de tunnel.ellende bij de poortjes ook net een hamster wedstrijd...sneller snelst, maar uitkijken ho maar, maar kjjk het resultaat is er weee waar men zelf aan bijdraagt.
piet (18-9-2020 om 18:47)
wauw wat een feest dit gebeuren wordt wel wekelijks herhaald, en om 16.30 uur gaan we het voertuig bergen........