Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man is rijbewijs kwijt na aanrijding

Toegevoegd: 19-09-2020, 07.30 uur
De automobilist had al één aanrijding veroorzaakt.
De automobilist had al één aanrijding veroorzaakt.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De politie heeft vrijdag een dronken automobilist aangehouden nadat deze even daarvoor met zijn personenauto een aanrijding had veroorzaakt.


Bij de politiemeldkamer kwamen ’s middags verschillende meldingen binnen over een bestuurder die vermoedelijk onder invloed van alcohol reed. Hij had reeds een aanrijding veroorzaakt en de melders wilden erger voorkomen.

Agenten gingen op pad en wisten de man bij Heinkenszand te laten stoppen. Op het politiebureau werd een ademanalyse afgenomen. Hieruit bleek dat de man maar liefst vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij blies een waarde van 1.100 Ug/l waar 220 Ug/l de limiet is.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed van alcohol van alcohol. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750