Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral komende nacht en morgenochtend regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Drie gewonden bij ongeluk met tuk-tuk in Kapelle

Toegevoegd: 19-09-2020, 16.20 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een ongeluk met een gemotoriseerde tuk-tuk zijn zaterdagmiddag in Kapelle drie personen gewond geraakt.


De drie belandden rond 14.15 uur door onbekende oorzaak met hun tuk-tuk in een sloot. Het eenzijdige verkeersongeval gebeurde bij de kruising Breijerweg - Eversdijkse Bredeweg. Na de melding werden zowel de politie als de ambulancedienst als de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd.

De brandweer heeft de slachtoffers geholpen uit het voertuig te komen. Drie ambulanceteams kwamen ter plekke om zich over de gewonden te ontfermen. De drie zijn met de ambulances afgevoerd. De tuk-tuk moet worden getakeld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tukker (20-9-2020 om 08:53)
Reden hier iook voorbij als idioten, niet beseffende dat het hier om een driewieler gaat die met te hoge snelheid door de bocht omlazert, gelukkigg loopt het nog goed af, had erger gekunt . Deze ondingen van de weg halen en houden
Mijn mening (19-9-2020 om 18:07)
Ik snap werkelijk niet dat je deze zooi wil huren . Er hoeft maar iets te gebeuren en je bent gelijk ingeblikt.