Weerbericht:
Perioden met regen, in het uiterste noordoosten mogelijk ook sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Middelbrand Terneuzensestraat Zaamslag

Toegevoegd: 19-09-2020, 19.24 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Achter een woning aan de Terneuzensestraat in Zaamslag heeft zaterdag aan het begin van de avond brand gewoed in enkele bijgebouwtjes.


De brand in de bebouwde kom van het dorp werd rond 18.10 uur ontdekt. Hierop werd de blusploeg van de post Zaamslag met spoed ter plekke gestuurd. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand en ging ook de blusploeg van de post Axel ter plekke. De brandweerploegen bestreden samen de brand.

De officier van dienst van de brandweer kon rond 18.35 uur het sein 'brand meester' geven. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) waren er geen personen of dieren betrokken bij het incident.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren