Weerbericht:
Vrij veel wind bewolkt en regenachtig. Langs de kust zware windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand woning binnenstad Goes

Toegevoegd: 20-09-2020, 03.02 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de binnenstad van Goes heeft vannacht brand gewoed in een woning. De brandweer schaalde op naar middelbrand. Niemand raakte gewond.


De eerste melding van de brand, die woedde aan de achterzijde van een pand bij de hoek Koningstraat - Magdalenastraat, kwam omstreeks 01.35 uur binnen. Omdat deze locatie is gelegen in de oude binnenstad van Goes zijn meteen twee blusvoertuigen en een hoogwerker gealarmeerd. Even later werd ook formeel middelbrand afgegeven.

De brandweer heeft bij een woning aan de Magdalenastraat de deur ingebeukt. Hiervoor was al meermaals hard op de deur gebonkt maar niemand deed open. Later werd vanuit deze woning geblust. In de Vuilstraat, een kleine steeg achter het pand, werd een kettingzaag ingezet. Rond 02.25 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat de brandhaard toen was gelokaliseerd onder de kap. Om goed te kunnen blussen is vervolgens de kap gesloopt.

Rond 02.50 uur kon de officier van dienst het sein 'brand meester' geven. Hierna moest nog wel worden nageblust. Salvage is opgeroepen om de bewoner te ondersteunen bij het afhandelen van de schade. Bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren