Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, in het zuidoosten een mistbank
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meisje in rolstoelfiets aangereden in Goes

Toegevoegd: 20-09-2020, 13.49 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een meisje dat in een rolstoelfiets zat is vanmiddag op de Zonnebloemstraat in Goes gewond geraakt bij een botsing met een personenauto.


Het meisje was samen met haar moeder op pad. Ze zat voorop de fiets in een rolstoel toen rond 12.05 uur een automobiliste met de fiets in botsing kwam. Het ongeval gebeurde bij de kruising met de Kamperfoeliestraat. De auto wilde hier de fiets vermoedelijk passeren maar kennelijk was er onvoldoende ruimte en ontstond een botsing. Beide betrokkenen reden richting de Oostsingel toen het misging.

Het meisje kwam met haar gezicht op het wegdek terecht. Ze werd nagekeken door ambulancemedewerkers maar behandeling in het ziekenhuis bleek niet nodig. De vrouw die het meisje op de fiets vervoerde had wat lichte klachten. Ook zij hoefde niet verder behandeld te worden. De automobiliste bleef ongedeerd.

De auto had wat lakschade aan de rechterzijde. De rolstoelfiets bleek daarentegen dusdanig beschadigd te zijn dat deze niet meer verder kon rijden. De tweewieler is daarom opgehaald. De rolstoel van het meisje raakte ook beschadigd maar deze kon nog wel gebruikt worden.

De verkeerspolitie heeft de situatie ter plekke vastgelegd. Van de betrokkenen werden verklaringen opgenomen. Er bleek geen alcohol in het spel te zijn geweest.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (21-9-2020 om 14:35)
Sorry hoor maar zo,n combinatie passeer je toch met extra aandacht..
Moeder (20-9-2020 om 20:33)
Je schrikt je naar. Sterkte voor de betrokkenen!
Cookie-instellingen beheren