Weerbericht:
Een enkele bui en vanavond nog veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt rijverbod na rit onder invloed drugs

Toegevoegd: 20-09-2020, 14.11 uur
Man krijgt rijverbod na rit onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Een 19-jarige Goesenaar kreeg in de nacht van zaterdag op zondag een rijverbod van 24 uur. Hij mag in die tijd geen bestuurder zijn van enig voertuig omdat hij betrapt werd op het rijden onder invloed van drugs.


Agenten zagen de man rond 04.15 uur in een auto rijden over de Bernnhardweg Oost in 's-Gravenpolder. Ze besloten een controle uit te voeren. Omdat de bestuurder al eerder betrapt was op het rijden onder invloed van drugs moest hij ook nu een speekseltest doen. Hieruit bleek dat hij ook dit keer onder invloed reed en wel onder invloed van THC.

De man werd vervolgens meegenomen naar een politiebureau. Daar kwam een GGD-arts ter plaatse om een bloedtest uit te voeren. Het bloedmonster wordt opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) waar uitgezocht zal worden hoeveel de man precies had gebruikt. Als de uitslag bekend is neemt een officier van justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750