Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Jongen beroofd van telefoon in Terneuzen

Toegevoegd: 21-09-2020, 22.19 uur
Jongen beroofd van telefoon in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie onderzoekt een diefstal met geweld maandagmiddag bij de bushalte aan de Rooseveltlaan in Terneuzen. Getuigen worden verzocht zich te melden.


Tussen 15.00 en 15.15 uur werd bij de bushalte een 12-jarige jongen beroofd van zijn mobiele telefoon, zo meldt de politie. De dader was vermoedelijk minderjarig. Het onderzoek naar zijn identiteit loopt nog en daarom is men nog op zoek naar getuigen. "Wij zijn specifiek op zoek naar de bestuurder van een scooter en een vrouw in een zwarte auto, die achter de dader zijn aangereden. Ook willen we graag spreken met twee dames die de dader in de Rossinistraat hebben gezien", zo laat de politie weten.

De politie roept de dader op zichzelf te melden bij het politiebureau in Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750