Weerbericht:
Helder, van het oosten uit wolkenvelden, overdag wisselend bewolkt en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Overleden persoon bij vijver park Biggekerke

Toegevoegd: 21-09-2020, 22.24 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Bij een park aan de Zoutelandseweg in Biggekerke is maandagavond een persoon aangetroffen in of bij het water van een grote vijver. De persoon is overleden. Dat heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) zojuist bevestigd.


Bij de hulpdiensten werd rond 21.35 uur melding gemaakt van een persoon te water. Onder meer brandweerduikteams uit Goes en Middelburg werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het Middelburgse team is daadwerkelijk ter plekke gekomen, de Goese brandweerlieden zijn niet meer ingezet. Wel zijn ook nog een ladderwagen van de Middelburgse post Stromenweg en een tankautospuit van de brandweer Zoutelande ingezet.

De hulpdiensten zijn ter plekke maar wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De Veiligheidsregio heeft inmiddels wel bevestigd dat er een persoon is overleden. De politie heeft een plaats delict afgezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren