Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vierde verdachte opgepakt voor schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 22-09-2020, 13.26 uur
Maandag is er een vierde verdachte voor de zaak aangehouden.
Maandag is er een vierde verdachte voor de zaak aangehouden.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft een vierde verdachte aangehouden in het onderzoek naar een schietpartij in Vlissingen in mei van dit jaar. Eerder werden al die mannen aangehouden.


Getuigen meldden op die bewuste avond bij de politie dat zij hoorden dat er geschoten werd. Agenten stelden meteen een onderzoek in en vonden bij de woning in de Lammensstraat aanwijzingen dat er daadwerkelijk geschoten was. Door hen is de woning met linten afgezet zodat er door politiemensen van Forensische Opsporing onderzoek gedaan kon worden.

Bij de huisartsenpost hadden zich inmiddels twee personen gemeld met verwondingen die mogelijk het gevolg waren van dit incident. Het betroffen een man van 23 uit Goes en een man van 25 uit Vlissingen. Beide mannen zijn door de politie aangehouden omdat zij ervan worden verdacht betrokken te zijn bij het schietincident. De man uit Goes is meteen overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. De Vlissinger is eerst nog overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen. Toen dat gebeurd was is ook hij overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. De auto waarin zij naar het ziekenhuis waren gekomen is door de politie overgebracht naar een plek waar hij onderzocht gaat worden.

Diezelfde nacht werd door agenten in de Irislaan in Vlissingen een voertuig aan de kant van de weg gezet. De bestuurder van deze auto was een 21-jarige man uit Koudekerke. Ook deze man is aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het incident in de Lammensstraat. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten.

Maandag 21 september is er een vierde verdachte voor de zaak aangehouden. Het gaat om een 34-jarige man uit Vlissingen. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren