Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Vlissingen dicht na vondst wietkwekerij

Toegevoegd: 22-09-2020, 18.53 uur
Woning Vlissingen dicht na vondst wietkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op advies van de politie heeft de gemeente Vlissingen afgelopen week een woning aan de Spuistraat in Vlissingen voor de duur van drie maanden gesloten. Dit vanwege een de vondst van een wietkwekerij.


De in werking zijnde hennepplantage werd aangetroffen tijdens een opsporingsonderzoek. Op 17 september heeft burgemeester Van den Tillaar de woning gesloten op basis van artikel 13b van de Opiumwet.

"Hennepkwekerijen zijn in het algemeen brandgevaarlijk, leveren vaak overlast op voor de woonomgeving en trekken criminele personen aan. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van de drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving", zo legt de gemeente uit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (22-9-2020 om 20:08)
Mooi, huurder op straat schoppen en zelf maar uit laten zoeken. Vervolgens een huurder er in die wel normaal mee kan doen.
Cookie-instellingen beheren