Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Motorrijder omgekomen bij ongeluk Sint-Annaland

Toegevoegd: 22-09-2020, 18.54 uur - Update: 22-09-2020, 20.29 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Op de Oude Zeedijk (N658) bij Sint-Annaland is dinsdag aan het einde van de middag een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeval.


Het slachtoffer kwam rond 18.10 uur ten val na een botsing met een bestelbus. Direct was duidelijk dat er sprake was van een ernstig ongeluk want er werd melding gemaakt van een reanimatie. Een traumahelikopter werd opgeroepen om de ambulancemedewerkers te helpen. De hulp mocht echter niet baten; de politie heeft rond 18.50 uur laten weten dat het slachtoffer aan zijn/haar verwondingen is overleden.

De brandweer is ter plaatse om assistentie te verlenen. Over de toedracht van de aanrijding is nog niets bekend. De politie doet onderzoek.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pollewops (23-9-2020 om 09:44)
Sterkte aan nabestaanden, familie en vrienden.
A.P. (22-9-2020 om 19:01)
Sterkte
Cookie-instellingen beheren