Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
97 files van totaal 398 km

Omgekomen motorrijder Sint-Annaland 46 jaar oud

Toegevoegd: 23-09-2020, 10.11 uur
Het slachtoffer overleed ter plekke.
Het slachtoffer overleed ter plekke.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - De motorrijder die gisteren om het leven kwam bij een ongeval in Sint-Annaland is een 46-jarige man uit Stad aan 't Haringvliet. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


De motorrijder kwam rond 18.10 uur op de Oude Zeedijk (N658) bij Sint-Annaland in botsing met een bestelbus. Direct was duidelijk dat er sprake was van een ernstig ongeluk want er werd melding gemaakt van een reanimatie. Een traumahelikopter werd opgeroepen om de ambulancemedewerkers te helpen. De hulp mocht echter niet baten; het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Over de toedracht van de aanrijding is nog altijd niets bekend. De politie laat weten dat het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval nog loopt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (24-9-2020 om 09:10)
Idiote reactie zijn er altijd op dit soort nieuwsberichten en ik vraag me dan vaak af waar het verstand zit. Uit eigen ervaring weet ik dat motorrijden extra risico's met zich meebrengen maar in veel gevallen komen die risico's van buitenaf. Geen verkeersdeelnemer zo alert als een motorrijder. Maar tegen verkeersdeelnemers die in zich onkwetsbaar wanen, niet opletten omdat ze in hun kooi met andere dingen bezig zijn is niets tegen opgewassen. Misschien een idee om iedereen verplicht motor te leren rijden zodat iedereen zich in kan leven in situaties van anderen. Maar eerlijk gezegd heb ik niet het idee dat mensen zich graag inleven in anderen. Het is tegenwoordig alleen maar; ikke, ikke, ikke. Sterkte aan iedereen die hierbij betrokken is.
sjaak (23-9-2020 om 15:38)
Sterkte voor de nabestaanden en betrokkenen! @Johan, Zullen we dan brommers, scooters, FIETSEN en alle andere voertuigen en soorten van transport waar men niet beschermd is door een stalen/aluminium kooi dan maar verbieden. Wat mij betreft niemand aan zet!
marja (23-9-2020 om 14:38)
Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies. Helaas weer een motorrijder... Om op het bericht van Johan te reageren, hoezo motorrijders verbieden op de openbare weg? Leer eerst de automobilisten maar eens extra op te letten op andere weggebruikers. Niet één weggebruiker is zo alert dan een motorrijder, en ja...ik ben er ook één van!
Johan (23-9-2020 om 11:40)
Wat ellendig om op zo'n jonge leeftijd om het leven te komen bij een botsing met een bestelbus.... Sterkte gewenst aan de nabestaanden. Helaas lees je heel geregeld dat er motorrijders zwaar gewond raken of om het leven komen bij verkeersongevallen. Op een motor ben je ook zo ontzettend kwetsbaar en delf je automatisch het onderspit bij een aanrijding met om het even welk ander voertuig. Zou het niet verstandig zijn om het aantal verkeersslachtoffers drastisch te verminderen door motorrijden op de openbare weg te verbieden? Voor veel mensen zou dit een impopulaire maatregel zijn maar ik denk dat het verbieden van motorrijden op de openbare weg veel menselijk leed voorkomt. Wat mij betreft is de politiek aan zet!
een inwoner (23-9-2020 om 10:38)
Wat verschrikkelyk . s.morgens van huis en nooit meer thuis komen . Gecondoleerd aan nabestaanden . veel kracht en sterkte ..Ook voor de hulpverleners sterkte.
Cookie-instellingen beheren