Weerbericht:
In het westen en noorden enkele buien, landinwaarts meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw mishandeld op fietspad Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 23-09-2020, 11.50 uur
Vrouw mishandeld op fietspad Schroeweg Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het fietspad langs de Schroeweg in Middelburg is dinsdagmiddag een 19-jarige vrouw uit Vlissingen mishandeld. Er is een arrestatie verricht maar de politie is nog op zoek naar getuigen.


De vrouw liep tussen 13.15 en 13.45 uur over het fietspad tussen de Statenlaan en de Torenweg toen ze ter hoogte van het Meiveld werd mishandeld door een man. De vrouw belde de politie en agenten konden de man even later aanhouden. Het gaat om een 66-jarige Middelburger. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en heeft daar een verklaring afgelegd. Hij is inmiddels in vrijheid gesteld.

De vrouw heeft aangifte gedaan en het politie-onderzoek loopt nog. De politie is daarom nog op zoek naar getuigen. Volgens het slachtoffer kwamen er ten tijde van de mishandeling vier oudere mensen langs fietsen. Deze mensen hebben hoogstwaarschijnlijk meer gezien van de mishandeling. De mensen fietsten over hetzelfde fietspad als waar het slachtoffer liep. Ze kwamen uit de richting van het centrum van Middelburg en fietsten in de richting van de Torenweg.

"De vier worden verzocht contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006). Naast de vier fietsers zijn er wellicht nog andere mensen getuige geweest van het incident. Ook zij worden verzocht contact te leggen met de politie", zo laat een politiewoordvoerder weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (23-9-2020 om 17:39)
antwoord op Ja-Ja: wat een reactie! er is geen enkele reden om iemand te mishandelen. En als vent een vrouw slaan is sowieso toppunt van laf. Ik kan wel reden bedenken dat zulke dingen steeds vaker gebeuren; teveel verwarde mensen die overal rondlopen waar vroeger het gesticht voor bestond. Tegenwoordig krijgen ze waslijst opiaten voor elke dag en zo iemand staat dan achter je bij de kassa met stemmen in zijn/haar hoofd. Ook immigranten worden niet gescreend op zulke aandoeningen. De GGZ is een lachertje in NL ten koste van veiligheid burgers.
Jaap (23-9-2020 om 13:28)
Geweldig beleid, de parel is weer in vrijheid gesteld, Nederlandser kan het niet, chapeau.
Douwe dabert (23-9-2020 om 12:55)
Als dat mijn dochter was had ik er wel een paar weken cel voor over.
Ja-Ja (23-9-2020 om 12:43)
Er zal toch wel iets vooraf iets gezegd of gebeurt zijn? Natuurlijk mishandeling? mag niet. We zullen het nooit weten.