Weerbericht:
Vanavond plaatselijk een bui. Maandag overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor bezit drugs en messen

Toegevoegd: 23-09-2020, 16.01 uur
De persoon werd gecontroleerd bij het praathuisje bij Schore.
De persoon werd gecontroleerd bij het praathuisje bij Schore.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAPELLE - In Kapelle is vanmorgen een man uit Rilland aangehouden omdat hij in het bezit was van een kleine hoeveelheid amfetamine en twee messen. De man is ingesloten en wordt verhoord.


Agenten controleerden rond 09.15 uur een auto op de Schoorse Zeedijk. Hierin bleek de 32-jarige man uit Rilland te zitten. Omdat de man antecedenten had met betrekking tot overtreding van de Opiumwet, werd hem door de agenten gevraagd of hij drugs bij zich had. De man gaf vervolgens een kleine hoeveelheid amfetamine aan de agenten. Ook haalde hij twee messen uit zijn zakken.

De agenten deden verder onderzoek in de auto, maar troffen verder niets strafbaars aan. De man werd aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij gehoord zal gaan worden. De drugs en de messen zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750