Weerbericht:
Buien, vooral zondag met onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij botsing in Noordgouwe

Toegevoegd: 23-09-2020, 16.05 uur
De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

NOORDGOUWE - Bij een verkeersongeval op de Kloosterweg (N654) tussen Zierikzee en Noordgouwe is vanmiddag een motorrijder gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 13.50 uur in botsing met een personenauto. Dat gebeurde nabij de kruising van de Verbrandemansweg. De motorrijder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De motor en de auto raakten beschadigd. De voertuigen zijn opgehaald door bergingsbedrijf Ista uit Oosterland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ger (23-9-2020 om 19:32)
Een zeer gevaarlijk punt voor vooral motoren! Als die vanaf t poldertje komen zitten ze vlakbij de kloosterweg “ onder het maaiveld”. Mensen die vanuit schuddebeurs komende vanaf deSint joostweg zien je dus totaal niet aankomen als je richting Zierikzee de grote weg opdraait. Hou daar rekening mee!
Cookie-instellingen beheren