Weerbericht:
Buien, langs de kust veel wind. Overdag droger. Woensdag grijs en kil
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Jongen 'bont en blauw' na mishandeling Goes

Toegevoegd: 23-09-2020, 16.14 uur
Jongen 'bont en blauw' na mishandeling Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het skatepark aan de Noordhoeklaan in Goes is gisteren een jongetje dusdanig mishandeld dat hij moest worden gehecht bij de spoedeisende hulp van het ziekenhuis.


Het 9-jarige slachtoffertje is volgens de politie “bont en blauw geslagen”. “Hij is onder andere gehecht bij de spoedeisende hulp”, zo zegt de politie.

De jongen is volgens de politie vermoedelijk door een leeftijdsgenootje mishandeld. “Graag zouden wij te weten komen wie dit is om samen met het jongetje en de ouders van het jongetje in gesprek te kunnen gaan”, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
leida (24-9-2020 om 16:49)
Ja tv is een heel goed voorbeeld vooral als de roeper van een groep roept ik schop zwarte piet in het gezicht is heel fijn als de jeugd zit te kijken. Ontzettende fijne samenleving op dit moment door zoveel mensen die de samenleving even op zijn kop willen zetten en daarbij nog lekker veel aandacht krijgen ook. Vind het niet gek dat jeugd die moet opgroeien in deze maatschappij en niet altijd stevig in de schoenen staat, het normaal gaat vinden.............
Koos P. (23-9-2020 om 20:17)
Ik sta er niet eens van te kijken. Je ziet tegenwoordig niks anders dan rellen en vechten op televisie en internet. Black Lives Matter en Antifa doen een flinke duit in het zakje. De huidige jeugd groeit er mee op en weet niet beter dan dat dit normaal is. Valt nog mee dat ze geen mes bij zich hadden, ook zo'n trend tegenwoordig. Maar verder is de maatschappij nog niet zo verrot.
Niet normaal (23-9-2020 om 18:53)
9 jaar,waar gaat het naar toe in deze wereld, echt ziek!!
Mijn mening (23-9-2020 om 18:40)
Een goed pak op hun flikker geven. Parels van de toekomst, pa en ma zijn trots op jullie denk ik. Mijn verdere gedachten mag ik hier niet plaatsen.