Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Gewonde bij eenzijdig auto-ongeluk A58

Toegevoegd: 23-09-2020, 21.55 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Op de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland is woensdagavond iemand gewond geraakt bij een eenzijdig auto-ongeluk.


Rond 20.50 uur raakte door onbekende oorzaak een personenauto van de weg bij de oprit van de N57 naar de snelweg. Het voertuig reed tegen een lantaarnpaal en kwam tot stilstand in een greppel. De ambulancedienst is ter plekke gekomen en heeft zich over de inzittende(n) ontfermd. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Een weginspecteur van Rijkswaterstaat moest de weg deels afzetten vanwege de hulpverlening en de berging. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto rond 21.30 uur afgesleept.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (24-9-2020 om 12:03)
@Joris, het ligt niet aan de weg, dan zouden er hier veel meer mensen ongelukken maken.
Kees (24-9-2020 om 09:30)
Natuurlijk wel Joris, 1 op de 10 gaat goed . Snelheid aanpassen. Als je moeite mee hebt, zoek ipv cowboy rijschool een andere rijschool om daar een lesje in te nemen. Het is maar wat je wil aapassen en ziet. Als ik met tankoplegger rijdt gevuld met vloeistof, kan ik geen 80 rijden door de bocht. Het is aanpassen aan de weg. Optijd het gaspedaal los laten.
Joris (23-9-2020 om 22:59)
Gaat vaak mis op deze plaats. Op- en afritten bij dit knooppunt zijn verradelijk krap, niet te nemen met normale snelheid die je bij andere op- afritten hebt.
Cookie-instellingen beheren