Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Slingerende man (19) blijkt onder invloed van drugs

Toegevoegd: 24-09-2020, 10.52 uur
Slingerende man (19) blijkt onder invloed van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een jongeman uit Vrouwenpolder heeft vannacht een rijverbod gekregen nadat hij was betrapt op het rijden onder invloed van drugs.


De 19-jarige man werd rond 01.15 uur gecontroleerd toen hij op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg reed. Nadat agenten hadden gezien dat hij al slingerend over de weg reed, besloten ze een nader onderzoek in te stellen. Een speekseltets wees uit dat de man onder invloed van THC de auto bestuurde. Hij bleek ook een gebruikershoeveelheid hennep bij zich te hebben.

Een GGD-arts heeft bloed bij de man afgenomen zodat in een laboratorium onderzocht kan worden hoeveel drugs de man precies had gebruikt. Als de uitslag van dit onderzoek bekend is zal een officier van justitie een beslissing nemen over de verdere afhandeling van de zaak. De man kreeg voor nu wel een algeheel rijverbod van 24 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren